Scroll or use arrow keys to navigate the site

Wie zijn wij?

Ik ben Jo,

Ik ben een energieke, gemotiveerde, goedlachse en positieve madam.
Liefst van al ben ik creatief bezig. Ik hou van nieuwe uitdagingen, leuke projecten en laat me er volledig in gaan.
Als ik een nieuw kaartje ontwerp, leef ik me er volledig in uit tot het perfect is.

Ik wil dat jij je als klant goed voelt bij ons. Samen maken we er iets mooi van.

Sinds 2006 ben ik zelfstandig fotograaf. Beetje bij beetje schoolde ik me bij tot grafisch ontwerper. In 2014 startten we met een nieuw project naast onze kaartjes. Onze conceptstore Happy Hippo.Bij Happy Hippo verkopen we baby-, kinder-, en dameskledij, speelgoed, toffe hebbedingen en mooie accessoires voor dames. Samen met Sven ( mijn man en papa van onze 3 dochters) baat ik onze winkels en webshops uit in Boelare 54, Eeklo.

Ons team

cms-img

 

Contactinformatie

Onze winkel is open op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13u30-18u. Op donderdag en zaterdag van 9u30-17u. We zijn gesloten op zondag en maandag.

Adres: Boelare 54, 9900 Eeklo
Telefoon: (09) 324 85 75
Email: info@picturefactory.be

Facebook: Picture Factory

Contacteer ons