Scroll or use arrow keys to navigate the site

Wie zijn wij?

 

Wij, dat zijn twee jonge gezinnen met een passie voor creativiteit, originaliteit en vrolijkheid. Jo en Sven, met hun drie kleine monkeys Free (2010), Tess (2011) en Nien (2013) en Heleen en Jurgen, met hun twee kleine hippos Yuna (2010) en Hanne (2011).

Bij ons staat alles in het teken van kinderen en hun gezin. Van baby’s in de buik, pasgeboren baby’s en eigenwijze peuters tot energieke kids en stoere tieners, ieder kind is uniek en speciaal…

Kinderfotografie is voor ons één van de mooiste vormen van fotografie. Kinderen zijn puur, vaak verrassend en ongeremd. Die momenten vastleggen die je nooit wil vergeten, dat is ons doel.

Onze passie ligt in de creativiteit om samen met toekomstige ouders een uniek geboortekaartje te ontwerpen en tijdens onze fotoreportages de mooiste beelden van jullie kindjes en gezin te maken. Als jonge ouders kunnen we goed omgaan met (kleine) kinderen. In onze gezellige en grote fotostudio gaan we tot het uiterste: we lachen, doen eens goed zot, hebben tonnen geduld, laten hen ook improviseren en samen met onze jarenlange ervaring komen we zo tot prachtige resultaten.

Met ons vier hebben we allemaal onze verschillende sterktes en kwaliteiten. Jo studeerde in 2005 af als beroepsfotograaf aan de Hogeschool voor wetenschap en kunst “NaRaFi” in Brussel. Heleen studeerde af in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan Universiteit Gent en volgde Fotografie in avondschool. Jurgen is onze IT-man en volgde ook grafische vormgeving in avondschool. En Sven is een fantastische gitarist en samen met Jurgen ons manusje van alles. Samen zijn we ondernemers in hart en nieren, vol creatieve ideeën, nieuwe plannen en met een passie voor wat we doen!

 

Contactinformatie

Onze winkel is open op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13u30-18u. Op donderdag en zaterdag van 9u30-17u. We zijn gesloten op zondag en maandag.

Adres: Boelare 54, 9900 Eeklo
Telefoon: (09) 324 85 75
Email: info@picturefactory.be

Facebook: Picture Factory

Contacteer ons